theoutsider

Alla inlägg den 22 mars 2010

Av Josefine - 22 mars 2010 19:03

Mums, jag fick lust att experimentera ihop en tårta så de ska jag göra oxå ;) Det blir ett lager med choklad, sen ett lager med vanilj sen ett lager med choklad igen... Efter de så ska den garneras med nåt gott ;) MUMS :D Den kommer bli jätte god hoppas jag, hahaha, ni är avensjuka, i know ;) Lägger in bild senare
KRAM PÅ ER X) <3


 

Min tårta :D:D Snygg oh god ;D

Av Josefine - 22 mars 2010 18:21

Asså jag bara måste påpeka hur mkt jag stör mig på falska personer.. ._. Jag förstår inte hur eller vrf folk orkar vara så himla falska. Asså, AAAAAAH O.o STÖRANDE, STÖRANDE, STÖRANDE!!!!

Hur fan kan man genomgå en hel personlighetsförändring bara sådär? Hur kan man gå från mega bitch till jätte snäll?! O.o Jag blir crazy O.o Hur kan man gå från att inte bry sig om nåt till att se ut som att man bryr sig. Hur orkar man vara så himla falsk asså? Det är en fråga som jag skulle vilja ställa ._. Lr ja, jag ställde den oxå juh x)

Men aja, nu ska ja va jätte happy :d Jag ska baka världens godaste experiments tårta och så ska jag plugga och jag är helt ensam hemma så jag har hela natten på mig att plugga ;)

CYA SUCKERS för nu ska ja baka vidare ;)

Av Josefine - 22 mars 2010 07:35

Happ ställde klockan på 6 imorse oh när fan tror ni jag gick upp?! jo typ halv åtta <.< xD inte mitt fel att ja inte är så jätte morronpigg jämt (A)
Igår blev de en del pluggande, jag är inte klar med alla hk arbetena än, eller jag är inte klar med nåt av dom än, men jag ska fixa det idag. Jag är nästan klar med spanska grejen och jag ska börja med att rätta sida 79 på min story ;)

Men ska dra till skolan snart så ja skriver väl nåt senare maybe ;9 Herrå folk ^^

Ovido - Quiz & Flashcards