theoutsider

Alla inlägg den 7 februari 2016

Av Josefine - 7 februari 2016 20:56

Eftersom dansen gick ganska dåligt imorse på grund av en väldigt trött dotter som inte riktigt orkade delta så var det endå skönt att det vände senare.

   

Det blev en lunchsväng på subway (Tyra fick välja mat, det var macka eller yoghurt som hon ville ha så jag bestämde att det fick bli subway). Hon somnade i vagnen på väg hem och sov tills vi återvände in till stan för att möta bror min. 

Och en sväng in till brorsan gjorde susen! Fika och gott sällskap det tackar vi för! Vi träffas för sällan så det är lite extra skoj när det väl blir av. 

Väl hemma igen så fick Tyra åka till farmor en stund så kunde vi storhandla lite snabbare än vanligt med tanke på att klockan började bli ganska mycket. En summering av helgen är otroligt lyckad. Städningen har dock hamnat på efterkälken, men det är ju en dag imorgon också. Tvätten och disken har blivit gjorda iaf, så helt lat har jag inte varit.

Blev en vårjacka impulsköpt till Tyra idag också när vi ändå var inne i stan, supernöjd, halva priset på stadium! 

 

Kanske nästa kan ha den också! 

Av Josefine - 7 februari 2016 13:34

Igår blev dagen för en gångs skull som jag hade planerat den! Först åkte vi och hälsade på några kompisar som vi inte har träffat på hur länge som helst. Supermysigt att bara få vara och prata av sig lite. 


När Tyra började bli trött lite senare så åkte vi iväg till syrran och bebisgosade massa. Så söt hon är, och så liiiten! Barn ser alltid så mycket större ut när man bara ser dom på bild. Sen i verkligheten så är dom jättesmå. Hade samma känsla när jag träffade Melker första gången och bara hade sett honom på bild innan. 

Vi fick middag där och Tyra fick leka av sig en massa med Teo. Sen passade vi på att våldgästa över mello också (eftersom vi inte har några tv-kanaler). Fanns väl dock ingen låt som var riktigt bra enligt min smak men aja. Får se vem vi våldgästar nästa vecka ;)   

Söta Felicia!

Ovido - Quiz & Flashcards