theoutsider

Alla inlägg den 23 januari 2016

Av Josefine - 23 januari 2016 19:39

Fyllde ju 22 år igår. Den dagen firades med jobb och svärföräldrar på middag. Bjöd på ostschnitzel, klyftpotatis, bea och sallad. Dom tyckte det var gott men själv var jag lite missnöjd, kunde ha kryddat på schnitzeln mer men aja, det dög. Så länge gästerna är nöjda! 


Idag har det kommit lite fler på besök, pappa med familj, syster med familj, brorsan den yngre, farmor och farfar och så några kompisar. Alla på förmiddagen såklart, men kändes lagom. 

Så imorse när jag vaknade (strax innan 8) så började förberedelserna, bakandet, städandet. Behövde handla eftersom jag inte hade ens hälften av det jag behövde. Så på två timmar hann jag med ganska mycket för att vara själv. Chokladbollar, baka bröd, syltgrottor, handla, diska, städa, två matpajer och kladdkakemuffins. Imorgon måste jag dock baka nytt fika till gästerna som kommer då, morotskaka står på schemat, sen har jag lite syltgrottor kvar från idag så slänger fram dom också. 


Är supernöjd med presenterna jag har fått, bestick i 48 delar, sprits med spritspåsar, doftljus, blommor, choklad, te och pengar som jag delvis ska använda till Estland!

     

Orkade inte ta bilder på allt men tog några stycken iaf! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards