theoutsider

Alla inlägg den 30 januari 2010

Av Josefine - 30 januari 2010 15:18

Drog till ica med pappa, anna, tilde oh bror.. Haha, jag, tilde oh sebbe plocka på oss lösvikts godis för 83 kr (A) Mums :D
På vägen hem så blev jag ner tacklad i olika snödrivor av brorsan -.- Jag försökte tackla tillbaka men det lyckades alltid sluta med att jag hamna i snön. Dumma honom.. Sen tog pappa honom och kasta ner honom (Y) Yay, folk hjälper mig :D Jag tröck upp snö i ansiktet på brorsan och kasta massa snöklumpar på honom när han låg där (A) Jag var helt vit när vi kom hem, och nu har snön smält så jag är lite halv blöt, sitter dock inlindad i en varm filt nu, men fryser gör jag ändå >.< Dumma brorsan som ska va så idiotisk och tackla ner mig, och så påstår han att han är kung oxå, GEEK!!   

Av Josefine - 30 januari 2010 11:11

Asså på ginza hitta jag massa kul :D:D Det fanns 12-pack med filmer för 99 kr O.o SNACKA OM BILLIGT :O oh det var skräck oxå :D Så jag tyckte jag var jätte smart och sa till Emil att han kunde köpa det till mig i födelsedagspresent ;) Sen ska jag köpa ett 12-pack + ett 4-pack själv oxå (A) så sammanlagt (om jag beställer det imorrn) så kommer jag ha 28 filmer nångång mellan tisdag och torsdag nästa vecka   Guu, va jag är happy, 28 nya skräckisar som förhoppningsvis är nåt att ha x) :D Längtar, längtar, längtar!!!

När folk kommer hem sen så ska vi grilla korv, mums :)

Av Josefine - 30 januari 2010 11:04

Asså jag hade världens mest förvirrande konstiga dröm inatt xD HAHA, vakna kl 9 men kände inte för att gå upp så jag somna om och fortsatte oh drömma.. Gu va komisk drömmen var asså xD Den började med att handla om vampyrer och sen helt plötsligt så var den om trollkarar :S Asså, jag hade en nalle som trollstav ._.''' Den var jätte wierd XD

Sen när jag kom upp så blev jag klippt, lite ny frisyr har jag även om det kanske inte syns så mkt x) Det folk kommer lägga märke till mest är säkert att luggen är kortare Xd Men jag är nöjd :) Nyss så stack Tilde och Anna upp till ishallen för att Tilde ska gå på skridskorskola.. Pappa är inte hemma för han är oh tränar i gymmet. Sebbe pluggar och jag sitter och skriver ^^ När jag har skrivit klart det här inlägget så ska jag fixa lite saker, sen se på tv + räkna lite matte :) Jag ska räkna till minst 3150 i helgen, kommer inte ihåg var jag är men jag tror jag är på 3080 lr nåt xD och sen ska jag försöka att göra alla läxor ;)
Ska nog skriva ut nån bild oxå som jag kan roa mig med att rita av ikväll :P Men vi hörs folket, kram på er =)

Ovido - Quiz & Flashcards